Nieuws

AA-accountant begint marktplaats voor accountantskantoren

AA-accountant Stephan Burg is gestart met Accountancybeurs.nl, een website voor de aan- en verkoop van kantoren in de accountants- en administratiebranche.

Eigenaren van accountants- of administratiekantoren die hun kantoor willen verkopen, kunnen kosteloos en geanonimiseerd hun kantoorprofiel plaatsen op Accountancybeurs.nl. Initiatiefnemer Stephan Burg AA stelt dat het verkrijgen van informatie over kantoren via "de traditionele kanalen" erg veel tijd kost en dat informatie niet altijd up-to-date en compleet is. "Daarom geloof ik in het bestaansrecht voor een handige, laagdrempelige overnamesite waar kantoren hun verkoopwensen kenbaar kunnen maken."

Bijdrage

Burg hoopt dat zoveel mogelijk kantoren hun profiel zullen invullen. Potentiële kopers die contact willen zoeken met een aanbieder betalen een bijdrage van € 299 per profiel. Bij afname van vijf of tien profielen geldt een staffelprijs. "Zij kunnen daarvoor de aangeleverde profielen gedetailleerd bekijken en ter plekke contact opnemen met de verkoper of intermediair", aldus Burg.

Accountancybeurs.nl wordt ondersteund door de NOAB, organisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs in het mkb. NOAB-leden krijgen tien procent korting op het koperstarief.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.