Nieuws

PwC vaart mee tijdens Canal Parade

PwC vaart tijdens de twintigste editie van de Canal Parade mee met een 'diversiteitsboot'. Het is het enige big four-kantoor dat op 6 augustus 2016 met een eigen boot meedoet aan de kleurrijke botenparade door de Amsterdamse grachten.

Niet alleen homosexuelen zijn vertegenwoordigd op de PwC-boot,  maar "alle diversiteitsnetwerken" van de organisatie. Jolanda Lamse, lid raad van bestuur en verantwoordelijk voor het personeelsbeleid bij PwC: "Wij willen laten zien dat wij diversiteit in al zijn vormen respecteren en een warm hart toedragen. Daarom is niet alleen ons lhbt-netwerk GLEE (Gays Lesbians and Everybody Else) vertegenwoordigd op de boot, maar ook het vrouwennetwerk, ons multiculturele netwerk, het studentennetwerk en het netwerk van medewerkers met een beperking tot de arbeidsmarkt. Daarnaast varen er ook enkele vertegenwoordigers vanuit andere PwC-landen mee om onze boodschap een internationaal karakter te geven."

De afgelopen vijf jaar nam PwC al deel aan de Canal Pride als onderdeel van Workplace Pride, een internationaal businessnetwerk voor homosexuelen. Dit jaar vaart PwC voor het eerst mee met een eigen boot.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.