Nieuws

KPMG UK in top 10 beste LGBT-werkgevers

KPMG staat op de tiende plaats in een Britse ranglijst van beste werkgevers voor zogenoemde LGBT-werknemers (lesbian, gay, bisexual en transgender).

De organisatie is liefst 34 plaatsen gestegen in de jaarlijkse Stonewall Workplace Equality Index (WEI). De ranglijst is gebaseerd op een meting van de mate van gelijkheid op de werkplek voor LGBT-werknemers.

KPMG stond in 2015 nog op nummer 44 in de lijst en een jaar eerder op plek 144. Volgens Ann Brown, head of people voor KPMG UK, hanteert de organisatie vanaf 2014 heldere doelstellingen ten aanzien van het diversiteitsbeleid. "We are strongly committed to continuously improving our culture, and although we are far from perfect, I am proud to say we are heading in the right direction."

Ook PwC is in de lijst te vinden, al is het kantoor dit jaar gezakt van de elfde naar de negentiende positie. EY wordt door Stonewall aangemerkt als star performer, samen met zeven andere organisaties, waaronder Accenture en Goldman Sachs.

Volgens het onderzoek van Stonewall presteren medewerkers beter als ze zichzelf kunnen zijn. Diversiteit binnen teams zorgt bovendien voor hogere productiviteit en een positieve en creatieve werkomgeving.

Bron: Economia

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.