Nieuws

Audit Service Brabant breidt uit

Per 1 oktober breidt Audit Service Brabant uit met een tweede vestiging in Geleen en verandert zijn naam naar Audit Service Plus.

Audit Service Plus (ASP) is een samenvloeiing van de auditpraktijken van Audit Service Brabant en Kallen Accountants en Adviseurs, voorheen HLB van Daal & Partners Geleen.

Audit Service Plus is "gespecialiseerd in het uitvoeren van controleopdrachten, beoordelingsopdrachten en alle hieraan verwante opdrachten, zowel op gebied van jaarrekeningen, bijzondere onderzoeken alsmede separate subsidie trajecten of due dilligence onderzoeken". Met de nieuwe vestiging in Geleen wil het de Limburgse markt gaan bedienen.

Het kantoor zegt een bewuste keuze gemaakt te hebben om geen beursgenoteerde bedrijven te bedienen, maar te focussen op het mkb. ASP is actief in de branches transport, automotive, productiebedrijven, bouw, zorginstellingen, not-for profitinstellingen, food, handels- en dienstverlenende bedrijven.

De directie van Audit Service Plus bestaat met ingang van 1 oktober uit drs. Dion Daemen RA en drs. William Manders RA. Laatstgenoemde had als medeoprichter reeds sinds 2011 de leiding over Audit Service Brabant.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.