Nieuws

HLB van Daal & Partners Geleen zelfstandig verder als Kallen Accountants en Adviseurs

Per 1 oktober is de vestiging van HLB van Daal & Partners te Geleen afgesplitst en zal als zelfstandig accountskantoor verder gaan onder de naam Kallen Accountants en Adviseurs.

De directie wordt nog steeds gevormd door drs. Dion Daemen RA, drs. Iwan Houtvast RA en mr. Hans Kallen. Ook de invulling van de overige Geleense teamleden blijft ongewijzigd. 

Het kantoor is thuis in de branches zorg, non-profit, bewindvoering, transport, bouw en vastgoed, notariaat en de algemene mkb-praktijk en is daarnaast gespecialiseerd in advisering op het gebied van internationaal zakendoen. 

Kallen Accountants en Adviseurs is lid van Morison KSi, een internationaal samenwerkingsverband met 159 leden in tachtig landen, die actief zijn op gebied van audit, corporate finance en juridische en fiscale advisering. Tevens beschikt Kallen Accountants en Adviseurs over een Belgium Desk en German Desk. 

Daarnaast is per 1 oktober Audit Service Plus operationeel. Kallen Accountants en Adviseurs participeert als mede-initiatiefnemer in deze onafhankelijke organisatie. Onder de nieuwe naam Audit Service Plus zal een team van experts klanten van dienst zijn op gebied van controleopdrachten, beoordelingsopdrachten en alle hieraan verwante opdrachten.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.