Nieuws

Accon avm neemt Van Noord Accountants & Belastingadviseurs over

Met ingang van deze maand maken vier vestigingen van Van Noord Accountants & Belastingadviseurs deel uit van advies- en accountantsorganisatie Accon avm. Een vijfde vestiging is gefuseerd met WEA Accountants & Adviseurs.

Met de overname wil Accon zijn marktpositie in Midden Nederland versterken. Van Noord is in die regio actief in de mkb- en agro-markt. De vestigingen in Tiel, Beesd, Leerdam/IJsselstein en Culemborg zijn vanaf december aangesloten bij Accon avm. De Van Noord-vestiging in Zaltbommel heeft besloten om zich als zelfstandig kantoor aan te sluiten bij WEA Accountants & Adviseurs onder de naam WEA Rivierenland. 

Ook de belastingadviseurs van Van Noord maken de overstap naar Accon. Met de overname van Van Noord verwelkomt Accon avm ruim zestig nieuwe collega’s.

Gerelateerd

reacties

Reageer op dit artikel

Spelregels debat

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.