Nieuws

KRC Van Elderen sluit zich aan bij 't Accountanthuis

Accountantskantoor KRC van Elderen heeft zich aangesloten bij ‘t AccountantHuis, een coöperatieve vereniging voor accountantskantoren.

De coöperatie is een landelijke vereniging "van en voor accountants" en komt van de voormalige eigenaar van kennisorganisatie Extendum Peter Paul Cornielje en een aantal mkb-accountants. De vereniging werd in september vorig jaar opgericht en richt zich op accountantskantoren in het mkb, die zich als lid kunnen aansluiten.

Van de vereniging kunnen zij ondersteuning krijgen voor hun bedrijfsvoering, bijvoorbeeld op het gebied van kwaliteitsbeheersing of van opleidingen. Ook kunnen leden beschikken over een vaktechnisch dienstencentrum en gebruikmaken van een facilitaire groep aan leveranciers. Het gaat om verschillende specialismen zoals fiscaal, juridisch, pensioen, subsidies en financieringen, maar ook om facilitaire zaken als autolease, telecommunicatie of software.

Cornielje is directeur van de vereniging. Het bestuur wordt gevormd door voorzitter Alfons Remery AA, Ference Tieman RA AA en penningmeester Peter Robbers RB.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.