Nieuws

Tweeling haalt accountantsdiploma op

Ze zijn 27 jaar, volgen allebei sinds 2012 hun accountantsopleiding aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, wonen allebei in Voorburg en studeerden twee weken na elkaar af: Frederica en Miranda van Os zijn tweelingen. En nu ook allebei registeraccountant.

De één was op 16 januari jl. klaar met haar opleiding, de ander twee weken later. Dus vroegen ze de NBA of ze gezamenlijk hun diploma mochten ophalen. Dat mocht en op 10 maart was het zover: samen met 26 andere geslaagden ontving de tweeling het diploma uit handen van NBA-voorzitter Pieter Jongstra en legde bij die gelegenheid ook de beroepseed af.

Frederica werkt bij PwC, Miranda bij Deloitte, maar tijdens de studie trokken ze veelvuldig samen op. Ondanks hun gezamenlijke passie voor de accountancy praten ze nog genoeg over andere dingen. En dat in de wetenschap dat ze allebei een vriend hebben die ook werkzaam is in de accountancy. Voor de zekerheid: die vrienden vormen samen geen tweeling. 

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.