Nieuws

SRA krijgt accreditatie begeleidingsdagen Praktijkopleiding MKB

SRA heeft van de Raad voor de Praktijkopleiding de accreditatie gekregen om begeleidingsdagen in het kader van de Praktijkopleiding MKB te verzorgen.

Eerder werd al accreditatie verstrekt voor het verrichten van de nulmeting bij aanvang van de praktijkopleiding, het aanbieden van een driejarig trainingsprogramma en het verzorgen van intervisie. "Nu SRA ook de begeleidingsdagen mag verzorgen, is de ondersteuning samen met het stagebureau en referaat compleet", aldus de SRA.

Controlestage

Trainees moeten tijdens de Praktijkopleiding MKB tenminste 250 uur werkzaamheden verrichten binnen de controlepraktijk. Dit bleek voor verschillende kantoren in praktijk vaak lastig te organiseren voor trainees. Daarom kan dit aantal uren worden verlaagd naar 150 uur, mits de trainee ook de bijbehorende vier verplichte begeleidingsdagen per jaar volgt. De begeleidingsdagen vinden plaats op het SRA-kantoor in Nieuwegein, maar kunnen in overleg ook op het kantoor of andere locaties in het land worden georganiseerd.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.