Nieuws

VRC vertrekt uit kantoorpand NBA

De vier stafmedewerkers van de Vereniging van Registercontrollers (VRC) verruilen het pand van de NBA voor een kantoorlocatie in Amsterdam-Zuidoost. Hun vertrek markeert het einde van de samenwerking tussen VRC en NBA per 31 augustus 2017.

In mei 2016 besloot de ledenvergadering van de VRC een eigen koers te willen varen en daarvoor ook een eigen bureau in te richten. Medio september 2016 werd daarom de samenwerking met de NBA beëindigd. Daarbij moest een minimale opzegtermijn van zes maanden in acht worden genomen.

In overleg met de NBA werd de datum van de daadwerkelijke verzelfstandiging vervolgens verschoven van 1 april naar 1 september 2017, om de administratieve systemen die door de NBA werden gehost "op verantwoorde wijze over te nemen zonder onvoorziene gevolgen voor de leden", aldus de VRC.

De VRC opereert vanaf 1 september vanuit het gebouw HNK (‘Het Nieuwe Kantoor’) in Amsterdam-Zuidoost. De nieuwe adresgegevens: Burgemeester Stramanweg 105, 1101 AA Amsterdam. Telefoon (020) 240 1100. Het centrale mailadres is vrc@vrc.nl. De directe mailadressen van de stafmedewerkers blijven hetzelfde als voorheen.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.