Nieuws

Beëindiging samenwerking NBA en VRC uitgesteld

De datum waarop de samenwerking tussen de VRC en de NBA wordt beëindigd, is in onderlinge samenspraak uitgesteld tot 31 augustus 2017.

Dat meldt de VRC. Onlangs besloot de ledenvergadering van de VRC een eigen koers te gaan varen en daarvoor een eigen bureau in te richten. De planning was om dat op 1 april rond te hebben.

Het bestuur van de VRC heeft onlangs echter "in nauw overleg met het management van de NBA" besloten de datum van de complete verzelfstandiging te verschuiven naar 1 september. "Daarmee wordt tijd gecreëerd om alle administratiesystemen die nu door de NBA worden gehost op verantwoorde wijze over te nemen zonder onvoorziene gevolgen voor de leden", aldus de VRC.

Daarnaast biedt dit uitstel volgens de VRC meer tijd om de inrichting van en verhuizing naar een nieuwe locatie in detail voor te bereiden en de externe impact van de verhuizing zo laag mogelijk te maken. Het betekent ook dat de VRC-medewerkers langer bij NBA onder dak blijven en dat alle NBA-VRC activiteiten tot 1 september onveranderd doorgang zullen vinden.

Het bestuur van de VRC zegt te hopen op redelijk korte termijn bekend te kunnen maken waar het VRC-bureau op 1 september gevestigd zal worden. "Het ligt in de bedoeling om de Algemene Ledenvergadering van 2017 al op die locatie te organiseren, zodat de VRC-leden zich alvast een beeld kunnen vormen. De datum van de ALV zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt", aldus de VRC.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.