Nieuws

HeadFirst Source publiceert jaarrekening met controleverklaring

Arbeidsbemiddelaar HeadFirst Source Group heeft vrijdag de jaarrekening over 2016 met controleverklaring op de website geplaatst. Tijdens de aandeelhoudersvergadering in juni werd het vaststellen van de jaarrekening geschrapt vanwege het ontbreken van de handtekening van de accountant.

Dat meldt Beurs.nl. HeadFirst Source Group is een van de drie dossiers waarop goedkeuring van de jaarrekening van Value8 hangt. Het investeringsvehikel heeft tot op heden nog geen goedgekeurde jaarrekening over 2016 kunnen overleggen en schrapte het vaststellen van de jaarrekening van de agenda voor de aandeelhoudersvergadering in juni. Value8 heeft sinds 31 december een belang van 56 procent in HeadFirst Source Group. Value8-ceo Peter Paul de Vries is ook commissaris bij de arbeidsbemiddelaar.

Beleggersvereniging VEB deed naar aanleiding van het uitblijven van de jaarrekening van Value8 vorig week een oproep aan de politiek om toezichthouder AFM, Euronext en accountants meer armslag te geven bij twijfels en overtredingen. Zo zouden accountants in staat moeten worden gesteld om tussentijds mededelingen te kunnen doen over de controle als een bedrijf problemen heeft de jaarrekening rond te krijgen.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.