Nieuws

Drie Brabantse accountantskantoren gaan samen

Vanaf 1 januari 2018 gaan Ontdekkracht Accountants en Adviseurs, Louer Accountancy en Van der Aa & Belderok Accountants samen verder als Ontdekkracht Accountants en Adviseurs.

De drie Brabantse kantoren bundelen hun krachten om als fullservice kantoor te kunnen beschikken over zowel RA- als AA-accountants en fiscalisten. Ze schuiven naar eigen zeggen op van klein naar middelgroot. Ook is de continuïteit door het samengaan beter gewaarborgd.

Ontdekkracht staat volgens de kantoorleiding voor "het hebben van aandacht voor de klant - ook voor het niet-financiële - en het ontdekken van goede en originele oplossingen". Het kantoor opereert vanuit Goirle, waar voorheen Van der Aa & Belderok gevestigd was. De andere twee fusiepartners zaten in Tilburg. Het nieuwe Ontdekkracht wordt geleid door Marlou van Hoek, Ronald Louer en Olaf van Hoek.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.