Nieuws

Mth en Cox + Partners samen verder

Mth accountants & adviseurs en Cox + Partners Adviseurs en Accountants Hoofddorp hebben aangekondigd hun krachten te gaan bundelen.

Vanaf 1 januari 2019 zal Cox + Partners het merk mth gaan voeren in al haar uitingen. Na de samenvoeging heeft mth zestien vestigingen, vierhonderd medewerkers en een omzet van veertig miljoen euro.

De aansluiting van Cox + Partners betekent een versterking van de kennis op het gebied van de internationale uitdagingen waar de ondernemers die mth bedient voor staan, aldus Olaf ten Hoopen, bestuursvoorzitter van mth. "De klantenkring van Cox + Partners is sterk internationaal georiënteerd. De dertig professionals van Cox + Partners zijn deze dynamiek gewend. Met het aansluiten van de professionals van Cox kunnen we samen met onze eigen specialisten de uitbouw van ons centre of excellence versnellen."

Voor Cox + Partners is de samenwerking interessant vanwege de specialisten die mth heeft op het gebied van audit, corporate finance en btw-advisering. Ook het lidmaatschap van mth in het internationale netwerk Moore Stephens is volgens het kantoor belangrijk voor de versterking van de internationale dienstverlening aan de cliënten van Cox + Partners. "Voor onze dertig medewerkers biedt de samenwerking bovendien ook veel perspectieven. Er is volop mogelijkheid voor hen om te groeien", aldus Wim Cox, partner bij Cox + Partners.

Gerelateerd

reacties

Reageren op een artikel kan tot drie maanden na plaatsing. Reageren op dit artikel is daarom niet meer mogelijk.

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.