Nieuws

HWH sluit aan bij DRV

Op 1 januari 2019 sluit HWH accountants & belastingadviseurs uit De Lier zich aan bij DRV Accountants & Adviseurs. De veertien medewerkers en de beide eigenaren van HWH, Dick van der Hout AA en Dick Wakker AA RB, gaan deel uitmaken van de DRV-vestiging in Naaldwijk.

De HWH-eigenaren zochten aansluiting bij een groter kantoor om de continuïteit voor medewerkers en cliënten te waarborgen. Belangrijke overwegingen daarbij waren onder meer de ontwikkelingen in kwaliteitszorg, de digitale transformatie en, op termijn, het ontbreken van opvolgers.

De partijen noemen de keuze voor DRV een logisch vervolg op de aansluiting van Stolk & Partners, dat in 2016 verder ging als Naaldwijkse vestiging van DRV. "Beide directies kennen en waarderen elkaar al geruime tijd en de teams hebben een vergelijkbare cultuur en Westlandse mentaliteit."

"Voor DRV is de aansluiting belangrijk om haar positie in Zuid-Holland en vooral in het Westland te verstevigen. Ook vindt DRV groei door overname belangrijk om de investeringen in de voortdurende ontwikkeling van mensen, diensten en slimmer samen werken beter te kunnen spreiden", aldus het kantoor.

Na de aansluiting van HWH heeft DRV dertien vestigingen in Zuidwest-Nederland en ongeveer zeshonderd medewerkers.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.