Nieuws

Alfa neemt Novel Groep over

Alfa Accountants en Adviseurs neemt per 1 november 2019 Novel Groep Accountants en Adviseurs over. Novel Groep zal verder gaan onder de naam Alfa Accountants en Adviseurs.

Novel Groep wil aansluiten bij een grotere organisatie, die toegevoegde waarde, continuïteit en kwaliteit kan aanbieden, omdat "toenemende complexiteit op het gebied van accountancy en wet- en regelgeving een steeds bredere kennis en deskundigheid verlangt". Alfa is voornamelijk actief in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector, met 33 vestigingen en ruim 950 medewerkers en levert diensten op het gebied van accountancy, belastingen, salaris en personeel, subsidies, bedrijfsadvisering en financiële dienstverlening.

Mede-eigenaar Novel Groep Peter Ressing: "Alfa is een landelijke organisatie, maar werkt decentraal vanuit 33 vestigingen. Wij delen onze visie en aanpak en vullen elkaar aan. Ook bij Alfa staat de lokale klant centraal en dat sluit aan bij onze werkwijze."

Ook Arjan Kruisselbrink, directievoorzitter bij Alfa, is blij met de uitbreiding in de Achterhoek: "Mede door onze samenvoeging krijgen wij met name een grote uitbreiding van onze mkb-praktijk. Bovendien kunnen wij vanuit de Achterhoek nog beter controleplichtige klanten bedienen en zullen we het bestaande team voor HR-diensten uitbouwen."

In november/december zullen de medewerkers van Novel Groep in Aalten verhuizen naar de vestiging van Alfa in Aalten. De medewerkers van Novel Groep in Winterswijk blijven vanuit het huidige pand werken, echter wel onder de naam Alfa Accountants en Adviseurs. Daarnaast heeft Alfa in de Achterhoek ook kantoren in Zelhem en Zutphen.

Eric van Ekelenburg, Benjamin Veldhuizen, Peter Ressing en Danny Overkamp blijven als adviseur verbonden aan Alfa. Het managementteam Alfa Achterhoek, dat momenteel bestaat uit Arjan Kruisselbrink en Evelien Schuurman, wordt versterkt met Benjamin Veldhuizen en Peter Ressing.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.