Nieuws

HAN start met geïntegreerde post-hbo AA

De Raad voor de Praktijkopleidingen van de NBA heeft de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) toestemming gegeven om een driejarige geïntegreerde opleiding aan te bieden waarin zowel de Praktijkopleiding MKB als de Theorieopleiding post-hbo AA (MKB) zijn opgenomen.

De opleiding zal vanaf september 2019 op vrijdag worden aangeboden in Arnhem. Voor cursisten die voor het geïntegreerde traject kiezen, zal het programma van de theorieopleiding gespreid worden over drie jaar. "Hierdoor ontstaat er ruimte om hen goed te begeleiden bij de verplichte onderdelen uit de Praktijkopleiding MKB", aldus de HAN.

Door een geïntegreerd traject aan te bieden kan de cursist volgens de HAN het programma van de theorie- en praktijkopleiding in één traject afronden. "Door deze integratie kunnen onderdelen worden gecombineerd. Dit nieuw traject is aantrekkelijk voor cursisten die na hun bachelor al enige tijd werkzaam zijn in de beroepspraktijk. Hierbij denken we aan cursisten die hun bachelor accountancy in duale- of deeltijdvariant hebben afgerond dan wel cursisten die al enige tijd geleden hun bachelor hebben behaald."

De HAN adviseert cursisten die in 2019 hun bachelor in voltijd hebben behaald te kiezen voor de bestaande theorieopleiding. Ook de reguliere post-hbo opleiding Accountancy MKB zal in september 2019 gewoon weer aangeboden worden bij de HAN.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.