Nieuws

Eerste vrouwelijke partners EY in Saoedi-Arabië, Egypte en de VAE

Van de twintig nieuwe partners die onlangs zijn aangesteld bij EY Middle East and North Africa (MENA) zijn er drie vrouw. Het is voor het eerst dat er vrouwen uit de desbetreffende landen partner zijn geworden bij EY.

Dat meldt EY. De MENA-regio telt in totaal 218 EY-partners. Esraa Al-Buti is de eerste vrouwelijke partner voor EY in Saoedi-Arabië, Wardah Ebrahim, in de Verenigde Arabische Emiraten en Heba Wadie wordt partner in Egypte.

"Ik ben oprecht trots om het aantal vrouwelijke partners bij EY elk jaar te zien groeien, het is een bewijs van onze inzet om gendergelijkheid te bevorderen en meer inclusieve boardrooms te creëren. Het is een eer om nu meerdere vrouwen uit de MENA-regio in de gelederen van het leiderschapsteam te hebben die onze visie en waarden aansturen. Ik kijk er naar uit om te zien hoe hun bijdragen onze branche ten goede veranderen", aldus Abdulaziz Al-Sowailim, EY-MENA Chairman en ceo.

Gerelateerd

reacties

Reageer op dit artikel

Spelregels debat

    Aanmelden nieuwsbrief

    Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

    Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.