Nieuws

Minister Koolmees spreekt tijdens NOW-webinar op 8 juli

Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, politiek verantwoordelijk voor de NOW-regeling, zal spreken tijdens het NBA HELPT-webinar van 8 juli.

Het webinar 'NOW-verantwoording' gaat nader in op onderwerpen als materialiteit, Noclar, de redelijke mate van zekerheid en de OKB, dat alles in relatie tot de toepassing van de NOW-regeling. Het optreden van de  bewindsman onderstreept volgens de NBA het belang dat het ministerie ziet voor de rol van accountants bij de verantwoording van de steunmaatregelen van het kabinet.

Aan het eerdere NBA HELPT-webinar over 'NOW in de praktijk' namen uiteindelijk bijna 1.600 accountants deel. Zeventig procent van de deelnemers waardeerde dat webinar met een 8 of hoger; het is terug te kijken via nba.nl/webinar.

Meer informatie over en aanmelden voor het webinar 'NOW-verantwoording' is te vinden via de website van de NBA.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.