Nieuws

Auditpedia-hackathon uitgesteld wegens coronasituatie

Vanwege de jongste stand van de coronapandemie is besloten om de Auditpedia Content Hackathon, die gepland stond voor zaterdag 13 november, uit te stellen.

Dat meldt organisator en drijvende kracht achter het Auditpedia-initiatief Margreeth Kloppenburg. "De besmettingscijfers lopen op, de zorg piept en kraakt en we stevenen af op een nieuwe lockdown. Het goede gevoel, de positieve energie, het gaat onder deze omstandigheden niet vliegen zoals we dat graag zouden zien. En we willen het niet op ons geweten hebben dat we bijdragen aan meer besmettingen", aldus Kloppenburg, die het besluit "met pijn in het hart" heeft genomen in overleg met de Hogeschool Utrecht.

De organisatie roept betrokken accountancystudenten op om de geplande tijd alsnog (deels) te besteden aan het creëren van content voor Auditpedia. In overleg is een online meeting ter begeleiding mogelijk, daarvoor kunnen de studenten contact opnemen met Kloppenburg (e-mail: margreeth@eerlijkscoren.nl). Ook kan desgewenst een schrijfcoach worden ingezet.

Margreeth Kloppenburg komt zo snel mogelijk met een nieuwe datum voor de content-hackathon, naar verwachting in "een zonnig voorjaar". 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.