Nieuws

Eindelijk weer een diplomauitreiking bij de NBA

Na ruim anderhalf jaar online afnemen van de beroepseed bij nieuwe accountants, organiseerde de NBA op 5 november voor het eerst weer een fysieke 'diplomauitreiking'.

Achttien afgestudeerde accountants waren bij de diplomauitreiking aanwezig. Voor toegang was een QR-check nodig, waarna de Limpergzaal als vanouds de plek was voor de feestelijke plechtigheid zelf.

Diplomauitreiking_5november2021_900x590.jpg

Alle deelnemers ontvingen de tekst van de beroepseed in de vorm van een oorkonde. Ook kreeg een deel tijdens de bijeenkomst hun getuigschrift overhandigd; anderen hadden dat al via de post ontvangen. Zeventien afgestudeerden legden ter plekke ook de beroepseed af; één had dat al eerder gedaan bij het afronden van de AA-opleiding.

Het was een hybride diplomauitreiking, die via Zoom ook de mogelijkheid bood voor familie en vrienden om live mee te kijken tijdens het afleggen van de eed en de ontvangst van oorkonde en/of getuigschrift. Dat werd zelfs vanuit het buitenland gedaan.

Hoewel de besmettingscijfers weer manen tot voorzichtigheid en de gevolgen van eventuele nieuwe maatregelen nog niet duidelijk zijn, hoopt de NBA vanaf nu weer regelmatig fysieke diplomauitreikingen te kunnen organiseren vanuit het kantoor van de beroepsorganisatie in Amsterdam.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.