Nieuws

'Minder accountantskantoren maken aanspraak op NOW'

Bij de NOW 3-regeling zijn er minder accountantskantoren die aanspraak maken op loonsteun.

Dat meldt Accountancy Vanmorgen, dat het NOW-register doorzocht op bedrijven die 'accountant', 'accounting' of 'accountancy' in hun bedrijfsnaam hebben. In totaal leverde dat twaalf accountantskantoren op. Bij NOW 2 leverde die zoekopdracht dertig kantoren op en bij NOW 1 waren dat er 68.

Bij NOW 1 vroegen de gevonden accountantskantoren in totaal ruim 1,7 miljoen euro steun aan, bij NOW 900 duizend euro en bij de NOW 3-regeling ruim 345 duizend euro. Het gaat hierbij overigens om de voorschotbedragen, niet om de definitieve uitkeringen.

Enkele kantoren maken nu voor het eerst gebruik van de regeling, waaronder 216 Accountants en het Nijmeegse Maters Accountants.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.