Nieuws

Medewerkers Qconcepts kunnen op 'workation' bij nieuw kantoor in Malaga

Qconcepts opent in 2023 een kantoor in Malaga en zoekt ondernemende accountants die willen helpen om dit kantoor op te starten.

Volgens Cor Pijnenburg, mede-oprichter en partner Qconcepts, hebben meerdere collega's de wens geuit om het thuiswerken op een andere manier invulling te geven. "Om hen daarin te faciliteren, openen we een kantoor in Malaga. Daar kunnen Q'ers op workation. En daarmee tillen we flexibel werken naar een volgend niveau."

Naast een aantal medewerkers die zich hebben aangemeld om tijdens de opstart langere tijd op het kantoor in Malaga te gaan werken, zoekt QConcepts ook drie auditors voor het kantoor. "Ondernemende accountants met wat jaren ervaring in het vak, die wel houden van een uitdaging."

Het team in Malaga gaat in eerste instantie met Nederlandse collega's samenwerken aan Nederlandse opdrachten. Bedoeling is dat steeds nieuwe medewerkers er op workation zullen komen. De auditors die aan de slag gaan met de start, krijgen een "Nederlands salaris, zodat ze in Malaga prettig rond kunnen komen", aldus Pijnenburg. Ook is er ruimte voor ontwikkeling en bijscholing.

 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.