Nieuws

Avans Hogeschool en accountantskantoren tekenen samenwerkingsconvenant

De Avans Hogeschool ondertekent samen met 'praktijkpartners' BDO, Mazars, Van Oers, Witlox VCS en Deloitte een nieuw samenwerkingsconvenant, als aanzet tot intensievere samenwerking. De initiatiefnemers willen onder meer hun krachten bundelen tegen de krapte op de arbeidsmarkt.

Doel van het convenant is om in co-creatie met partners de hbo-opleiding accountancy verder te ontwikkelen. Ook kunnen de partners een actieve rol spelen in de werving van nieuwe studenten voor de opleiding en de uitvoering van het onderwijs. Daarnaast kan ingespeeld worden op ontwikkelingen in de branche, zoals de opkomst van Artificial Intelligence en het belang van duurzaamheid.

Accountant van de toekomst

Op donderdag 10 november 2022 vieren de hogeschool en de praktijkpartners 'De Accountant van de Toekomst'. Een dag met uiteenlopende programmaonderdelen voor accountancystudenten van alle leerjaren. Duurzaamheid in het accountantsvak staat de hele dag centraal.

Tijdens het evenement wordt ook het convenant ondertekend, door een afvaardiging van de betrokken kantoren en door René Theunis, directeur van de Academie voor Management en Finance.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.