Nieuws

KPMG introduceert 'hybride held' om thuiswerkgevoel op kantoor vast te houden

Nu werken op kantoor weer kan, introduceert KPMG de Hybrid Hero-functie; de helpende collega die ontzorgt en op kantoor doet wat wordt gemist van thuis. Het lijkt te mooi om waar te zijn.

De 'Hybrid Hero' is volgens KPMG "de verbindende medewerker die spontaan een praatje met je maakt, je werkplek voorziet van die leuke plant of gemiste foto, je even een knuffel geeft, je huisdier speelt, masseert of de koffie voor je maakt die je thuis ook altijd drinkt".

Na twee jaar vooral thuiswerken missen veel medewerkers op kantoor toch zaken als de "spontane interactie met huisgenoten, familie of buren", stelt KPMG op basis van "recent medewerkerstevredenheidsonderzoek". Ook de koffie van thuis wordt gemist, net als de "flexibiliteit om thuis even gauw een wasje te draaien of een ander klusje tussendoor te doen".

Volgens KPMG-ceo Stephanie Hottenhuis gaat het om een "verbindende functie", waardoor de kloof tussen thuis werken en op kantoor zo klein mogelijk blijft. "Het is een huisgenoot en (sparring)partner tegelijk." In een video wordt de nieuwe held geïntroduceert, die het echter niet makkelijk lijkt te hebben.

Gelukkig is er één dag in het jaar waarop we niet geloven wat er vanuit Amstelveen wordt gemeld…

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.