Nieuws

Vanaf april weer live 'diplomauitreikingen' bij de NBA

Voor het eerst sinds november vorig jaar nam de NBA weer 'live' de beroepseed af bij nieuwe accountants, tijdens een fysieke 'diplomauitreiking'. Op 1 april kregen zestien jonge accountants hun getuigschrift.

In november vorig jaar was er ook even ruimte voor live bijeenkomsten, na anderhalf jaar gedwongen online afnemen van de beroepseed. Maar door de snel oplopende besmettingscijfers moest de NBA na een paar keer toch weer terugvallen op online sessies.

Nu de coronamaatregelen zijn vervallen, is het gelukkig weer mogelijk om fysieke 'diplomauitreikingen' te organiseren. Op de eerste dag van april was het zover en legden zestien jonge accountants de beroepseed af, in de Limpergzaal van de NBA in Amsterdam. Ook kregen zij hun getuigschrift overhandigd, waarna het tijd was voor een groepsfoto op de trap voor het NBA-pand.

In de komende maanden worden door de beroepsorganisatie weer regelmatig zulke bijeenkomsten georganiseerd.

Diplomauitreiking 1 april 2022 860x590.jpg

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.