Nieuws

Ook Mazars verlaat Rusland nu volledig

Mazars heeft aangekondigd Rusland nu ook volledig te verlaten vanwege de oorlog in Oekraïne.

Kort na de aanvang van de oorlog in februari vertrokken de meeste grote accountantskantoren uit Rusland. Mazars kondigde destijds aan actief te blijven in Rusland, om internationale klanten met activiteiten in Rusland te ondersteunenen bij het "navigeren van een ingewikkeld en snel veranderend landschap van regelgeving".

Mazars komt nu echter terug op dat besluit, na het "overwegen van de huidige context en de lange termijn". "De verwoestende oorlog in Oekraïne duurt voort, met steeds meer menselijke tragedies en politieke en economische onzekerheid tot gevolg. […] Wij onderzoeken exit-opties die in de grootst mogelijke mate zorgen voor een naadloze  overgang voor onze klanten, en een duurzaam pad voor onze Russische partners en medewerkers", aldus Mazars.  

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.