Nieuws

Aanvraagformulier extra tijd definitieve berekening NOW 5 en 6 beschikbaar

Ondernemers kunnen tot en met 2 juni 2023 de definitieve berekening aanvragen over de zevende en achtste aanvraagperiode van de NOW (NOW 5 en 6). Maar ondernemers die deze datum niet redden omdat zij nog wachten op een accountants- of derdenverklaring, kunnen extra tijd aanvragen, meldt het UWV.

Het aanvragen van extra tijd kan tot en met 2 juni 2023. Ondernemers hebben dan tot en met 3 november 2023 de tijd om hun aanvraag voor de definitieve berekening over de zevende en achtste aanvraagperiode in te dienen. Het aanvraagformulier is nu beschikbaar op de site van het UWV.

Voor ondernemers die geen accountants- of derdenverklaring nodig hebben geldt dus de deadline van 2 juni 2023 voor het aanvragen van de definitieve berekening.

Meer informatie

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.