Nieuws

PIA Group groeit verder na overname van Kaap Hoorn

Het West-Friese accountantskantoor Kaap Hoorn heeft ervoor gekozen zich aan te sluiten bij PIA Group.

Kaap Hoorn omschrijft zichzelf als "een rots in de branding, net als in onze naam. West-Friese zakelijkheid, nuchter, eerlijk en staan voor kwaliteit". Daarom past het kantoor "perfect in ons model", aldus Ewout Brouwers, ceo van PIA Group.

PIA biedt voor Kaap Hoorn "de unieke combinatie van het behoud van eigen identiteit en ondernemerschap met de schaalvoordelen van een grote groep. En dat was precies wat we zochten", stelt Stephan Dekker, accountant en partner bij Kaap Hoorn.

Eigenheid

Het West-Friese kantoor, gevestigd in Hoorn, richt zich op het mkb met samenstel-, advies-, audit- en fiscale diensten. Kaap Hoorn heeft een Wta-vergunning van de AFM.

"We komen niet aan de naam en de fundamentele aanpak van een kantoor. Wij zijn daarin bewust anders dan de anderen. We versterken zelfs de eigenheid door ze te ondersteunen in HR, data, finance, operations, sales & marketing en advisory", benadrukt Brouwers.

PIA Group

Met de aansluiting van Kaap Hoorn telt PIA Group in Nederland nu ongeveer 500 medewerkers en bijna twintig vestigingen. Ceo Brouwers stelde recent in een interview dat het overnemen van accountantskantoren met steun van private equity goed is voor de beroepsgroep, omdat het innovatie stimuleert.

Begin dit jaar nam de PIA Group ook al Vanhier over, een ander kantoor uit Noord-Holland met vier vestigingen in deze provincie.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.