Nieuws

KPMG beste 'islamitische' kantoor

KPMG is verkozen tot beste firma in het verlenen van islamitische assurance- en adviesdiensten. Het gezaghebbende Euromoney magazine maakte deze onderscheiding dinsdagavond bekend tijdens de zesde editie van zijn jaarlijkse Finance Awards bijeenkomst in Londen.

Met name de breedte geografische reikwijdte van de islamitische dienstverlening door KPMG leidden tot de uitverkiezing. Volgens Euromoney bestrijken de islamitische activiteiten van KPMG Europa, het Midden-Oosten Azië en Afrika, en is de firma "goed gepositioneerd voor de dienstverlening aan klanten in deze wereldwijd groeiende markt".

De member firms van KPMG leverden het afgelopen jaar assurance- en adviesdiensten aan meer dan vijftig islamitische financiële instellingen wereldwijd. Het kantoor is lid van zowel de Accounting and Auditing Organisation for Islamic Financial Institutions als de Islamic Financial Services Board.

Financiële diensten en producten op islamitische grondslag zijn een groeimarkt. ‘de Accountant' publiceerde eerder artikelen over islamitisch financieren en islamitisch boekhouden.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.