Nieuws

Gert-Jan van der Wielen nieuwe voorzitter NOvAA

Op de Algemene Ledenvergadering van de NOvAA in Utrecht is gisterenmiddag Gert-Jan van der Wielen AA als nieuwe NOvAA-voorzitter gekozen.

Hij volgt Dirk ter Harmsel op als voorzitter.

Van der Wielen maakte gedurende 1997 tot 2001 ook al deel uit van het NOvAA-bestuur. Sinds vorig jaar juni bekleedde hij de functie van plaatsvervangend voorzitter. Hij heeft een eigen kantoor in Oss: Van de Wiel & Van de Wielen Accountants.

Diana Clement AA is door de NOvAA-leden gekozen als plaatsvervangend voorzitter. Alex van der Meer AA en Henri Spanjers AA werden tot bestuurslid gekozen.

Carel Verdiesen AA werd tijdens de ledenvergadering benoemd tot erelid van de NOvAA. Verdiesen was van 2001 tot 2005 lid van het bestuur van de NOvAA, waarvan de laatste twee jaar als voorzitter. Verdiesen was onlangs nog voorzitter van een breed samengestelde commissie die de regelgeving voor accountants die werkzaam zijn in het mkb heeft onderzocht. Sinds 2006 is Verdiesen namens de NOvAA lid van het hoofdbestuur van MKB-Nederland.

Tijdens de vergadering is uitgebreid gediscussieerd tussen het bestuur en de aanwezige leden over diverse door de Werkgroep Minnelijk Overleg (WMO) ingediende amendementen. Deze zijn allen met grote meerderheid afgewezen. Twee bestuursleden van de WMO hebben tijdens de vergadering aangegeven hun lidmaatschap van de NOvAA op te zeggen.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.