Nieuws

Ernst & Young bevestigt afwijkingen gedeponeerde jaarrekening Marlies Dekkers

Ernst & Young bevestigt dat lingeriebedrijf Marlies Dekkers een jaarrekening deponeerde die afweek van de door de accountant vastgestelde jaarrekening. Maar op aandrang van Ernst & Young zijn de afwijkingen in de jaarrekening hersteld.

Dat meldt het accountantskantoor in reactie op een artikel in het zakenblad Sprout. Aanvankelijk stelde de accountantsorganisatie dat er geen aanklacht was ingediend tegen Marlies Dekkers. Formeel is dat juist, want het betrof een melding aan de AFM. 

"In februari 2011 is gebleken dat de door Marlies Dekkers Group gedeponeerde jaarrekening 2007/2008 niet de vastgestelde jaarrekening is waarbij door Ernst & Young een verklaring is afgegeven. Ernst & Young heeft hiervan melding gemaakt bij toezichthouder AFM."
"In goed onderling overleg en voortvarend heeft Marlies Dekkers Group deze situatie hersteld. Sprout is hierover reeds enkele weken geleden geïnformeerd in verband met door haar gestelde vragen."
"Ernst & Young heeft geen aangifte gedaan tegen de Marlies Dekkers Group. Ernst & Young heeft alle stappen doorlopen die in deze situatie moeten worden genomen en heeft dat in nauw overleg met de Marlies Dekkers Group gedaan."

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.