Nieuws

Flynth: 2013 zwaar jaar, maar opgaande lijn

De omzet over het jaar 2013 van Flynth adviseurs en accountants is uitgekomen op 148 miljoen euro, een daling van bijna 6 procent ten opzichte van 2012.

"Het jaar 2013 is in financieel opzicht opnieuw een zwaar jaar gebleken", aldus de raad van bestuur in het jaarverslag van het kantoor. Het resultaat viel tegen "door een opnieuw verder gedaalde omzet en noodzakelijke afvloeiingskosten en afwaardering van vaste activa".

Ondanks de omzetafname steeg de omzet per fte omdat de personeelsformatie werd verkleind. "Gelet op de trend beweging, die zich nog voortzet in 2014", heeft het kantoor besloten om, "ter verbetering van de kwaliteit en meer aansluitend op de behoefte naar de toekomst, een verdere personele afslanking door te voeren".

Het eerste halfjaar van 2014 laat een voorzichtig positief resultaat vóór belastingen zien van 4,8 miljoen euro ten opzichte van 1,5 miljoen euro over 2013. Flynth verwacht dat de opgaande lijn van het eerste halfjaar van 2014 zich in de tweede helft van 2014 en in 2015 zal voortzetten.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.