Nieuws

DPA stelt publicatie jaarcijfers 2017 uit

Detacheerder DPA stelt de publicatie van de jaarcijfers over 2017 uit. De beursgenoteerde organisatie zou de cijfers oorspronkelijk op 15 maart bekendmaken.

DPA stelt dat de vervaardiging van de jaarrekening nog niet volledig is afgerond, onder andere door het “aanscherpen” van de strategie en het “clusteren van business units” in het vierde kwartaal van 2017. Ook is “veel aandacht gegeven aan een verdere digitalisering en automatisering van de backoffice-activiteiten”.

Mede gezien de “aangescherpte vereisten” die gesteld worden aan de controle van een beursgenoteerde onderneming besloot de directie van de detacheerder om de publicatie van de jaarcijfers uit te stellen. Volgens DPA zal de publicatie nu “begin april” plaatsvinden. Dan wordt ook een nieuwe datum voor de Algemene Vergadering van Aandeelhouders bekendgemaakt; die vergadering was aanvankelijk gepland voor 26 april.

DPA is als detacheerder onder meer actief in banking, legal en finance & control en werd in 1992 opgericht als DPA Audit Detachment. Sinds 1999 heeft de DPA Group een beursnotering aan Euronext Amsterdam. De omzet in 2017 van DPA bedroeg circa 137 miljoen euro,

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.