Nieuws

Bestuurslid BDO vertrekt na 'verschil van inzicht'

Natasja Baroch, chief financial officer (cfo), chief operations officer (coo) en lid van de raad van bestuur van BDO, is per 11 december vertrokken bij de accountants- en adviesorganisatie, vanwege een "verschil van inzicht".

Dat meldt BDO op zijn website. "De afgelopen periode zijn binnen de organisatie gesprekken gevoerd over de snelle ontwikkelingen binnen de branche, de uitdagingen die dat met zich meebrengt voor BDO en de strategie van BDO. In de loop van de gesprekken hebben we samen geconcludeerd dat er een verschil van inzicht bestaat over de implementatie van de strategie. In goed overleg hebben wij daarom afgesproken afscheid van elkaar te nemen. Wij wensen Natasja veel succes toe in haar verdere carrière. De raad van commissarissen van BDO zal een selectieprocedure opstarten voor een nieuwe cfo/coo", aldus BDO.

Registeraccountant Baroch werd begin dit jaar tijdens de aandeelhoudersvergadering van BDO benoemd tot cfo, coo en bestuurslid en was na de AFM-geschiktheidstoetsing vanaf 16 mei werkzaam in die functies. Zij nam onder meer de portefeuille over van Erik Peeters, die zich als cqo nadrukkelijker ging focussen op de verdere versterking van de kwaliteit binnen BDO. Voor BDO was zij vijf jaar lang werkzaam als lid van de raad van bestuur bij zorginstelling Zuidwester, waar zij verantwoordelijk was voor de portefeuille bedrijfsvoering en human resources. Daarvoor is zij werkzaam geweest als (interim) manager op het gebied van bedrijfsvoering in de zorg, bij Alliance Apotheken en als accountant/consultant bij Deloitte en KPMG.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.