Nieuws

Diana Clement voorzitter SRA in aanloop naar extra ALV

De SRA heeft besloten om in juni een extra digitale algemene ledenvergadering te houden in verband met het plotselinge overlijden van voorzitter Jan Zweekhorst in februari. Bestuurslid Diana Clement AA RA is bereid gevonden om tot die tijd de functie van voorzitter te vervullen, meldt de kantorenorganisatie.

De eerstvolgende algemene vergadering van de SRA staat gepland op 10 december 2021. "Gezien de vele uitdagingen waar onze leden, bureau en bestuur voor staan, en de dienende en verbindende rol die de voorzitter (daarbij) binnen en buiten onze vereniging vervult, vindt het bestuur het van belang om deze formele stap naar voren te halen", aldus de SRA.

Het SRA-bestuur heeft daarom besloten om in juni een extra digitale algemene ledenvergadering uit te schrijven. "Het bestuur zal de voordracht van de bestuurder (portefeuille Fiscaal) en de voorzitter voorbereiden op basis van de geschetste kerntaken en de vastgestelde profielen. Elk SRA-lid ontvangt de oproepingsbrief voor deze Algemene Ledenvergadering volgens de daartoe gestelde termijn."

Bestuurslid Diana Clement zal in aanloop naar de extra ledenvergadering de rol van voorzitter vervullen. De werkzaamheden voor en de vertegenwoordiging namens SRA op de portefeuille Fiscaal worden tot die tijd pragmatisch ingevuld vanuit de vereniging, aldus de SRA.

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.