Nieuws

'Je moet jezelf altijd in de spiegel aan kunnen blijven kijken'

"Integer, onafhankelijk, met een rechte rug, consequent en kritisch nieuwsgierig." Volgens de NBA Youngprofs die deelnamen aan de round table van de programmacommissie 'Professional Scepsis', zijn dit de eigenschappen van een professioneel kritische accountant.

Onder begeleiding van Klaas Drupsteen, radio- en televisiepresentator, discussieerden de NBA Youngprofs samen met de programmacommissie op 29 maart over de professioneel kritische houding van de accountant van nu en de toekomst. 

Hoe kijkt de NBA Youngprof aan tegen de professioneel kritische houding van leidinggevenden? Hoe bereid de opleiding je voor op de praktijk? En belangrijker, hoe professioneel kritisch zijn we eigenlijk zelf? 

Naast de blog van Anne-Marike van Arkel, directeur NBA, geeft onderstaand artikel een korte weergave van de observaties van de NBA Youngprofs tijdens de round table. 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.