Nieuws

Korte winterstop voor Busy Season Talks

De wekelijkse ‘huiskamergesprekken’ voor accountants op Clubhouse hebben een korte winterstop in januari. Vanaf 1 februari 2022 gaan de Busy Season Talks weer verder.

Nadat de reguliere reeks gesprekken medio december voor dit jaar was afgerond, besloten organisatoren Arif Dursun en Hakan Koçak nog enkele edities zonder centraal thema te houden, waarbij vooral op de actualiteit werd ingegaan. Dat had alles te maken met de lockdown, die aan het begin van dit jaar juist leidde tot de opzet van de Busy Season Talks.

Zo werd in de editie van 28 december uitgebreid gesproken over de ontwikkelingen rondom accon avm, over de verantwoording van de NOW-regeling en over recent onderzoek van de AFM naar de toegang tot financiële dienstverlening van Nederlanders met een migratie-achtergrond.

Voor januari 2022 hebben beide organisatoren een korte winterstop van de gesprekken ingelast. Vanaf februari gaan de sessies weer verder. In de eerste editie van volgend jaar, op 1 februari, zijn Marcel Pheijffer (Nyenrode) en Omar El Messaoudi (NBA Young Profs) te gast.

Aanvang van de BST-sessies op Clubhouse is ook volgend jaar om 20.00 uur op de dinsdagavond. Via LinkedIn wordt vooraf bericht over de inhoud van de edities. 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.