Nieuws

Voorzitter NBA: 'Trots om niet-accountant in bestuur te hebben'

NBA-voorzitter Marco van der Vegte is "heel trots" dat Christel Deckers als eerste niet-accountant het bestuur van de NBA gaat versterken. Dat zegt hij in 'Vragen aan de voorzitter'.

Deckers is iemand met veel bestuurlijke ervaring, zelf bovendien mkb-ondernemer en thuis in digitalisering, aldus de NBA-voorzitter. Van der Vegte kijkt terug op een goede online ledenvergadering, maar hoopt tegelijk dat de volgende editie in december weer gewoon live kan zijn. Ruim voor die tijd zal een selectiecommissie een nieuwe kandidaat voordragen voor het NBA-voorzitterschap. "We leggen de lat hoog", benadrukt Van der Vegte.

De NBA-voorzitter meldt in deze editie ook dat er nog altijd overleg wordt gevoerd met het ministerie van SZW over de verantwoording van de steunmaatregelen. Hij hoort vanuit de praktijk soms over "schrijnende gevallen".

Het interview is te bekijken via Accountant.nl, NBA.nl, het YouTube-kanaal van de NBA en LinkedIn. Leden kunnen vragen indienen via vragenaandevoorzitter@nba.nl. Terugkijken van eerdere edities kan hier.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.