Nieuws

NBA-voorzitter: 'Humor nodig om te relativeren in crisistijd'

Geen passende tijd voor een 1 aprilgrap, aldus NBA-voorzitter Marco van der Vegte in 'Vragen aan de voorzitter'. Maar humor helpt wel om het werk in deze crisis aan te kunnen, ook in het accountantsberoep.

De NBA-voorzitter geeft in de nieuwe editie van het maandelijks interview aan, dat wordt overlegd met het ministerie van SZW over een mogelijk andere aanpak van de NOW-toetsing, zoals het samenvoegen van een aantal NOW-verantwoordingen.

Ook gaat hij in op het recente rapport van de Britse regering over de toekomst van het accountantsberoep, dat nu ter consultatie voorligt.

Het interview is te bekijken via Accountant.nl, NBA.nl, het YouTube-kanaal van de NBA en LinkedIn. Leden kunnen vragen indienen via vragenaandevoorzitter@nba.nl. Terugkijken van eerdere edities kan hier.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.