Nieuws

Muzikaal onthaal voor jonge accountants

Op 8 juli legden 19 jonge accountants de beroepseed af bij de NBA en ontvingen daarbij hun oorkonde. Het afleggen van de eed kreeg dit keer een muzikaal tintje, dankzij het nieuwe NBA-bestuurslid Aleks Kayhan.

Vaste luisteraars van de wekelijkse Busy Season Talks (of kijkers van de seizoensfinale) weten al langer dat Aleks Kayhan graag zijn gitaar ter hand neemt. Medio juni werd hij door de ledenvergadering gekozen als nieuw bestuurslid van de NBA. Dat maakte dat Aleks op 8 juli voor het eerst een aantal jonge beroepsgenoten de eed mocht afnemen, tijdens een feestelijke bijeenkomst bij de NBA in Amsterdam.

Aleks deed dat op zijn eigen wijze en zong de kersverse accountants ook toe met het lied 'Good riddance, Time of your life' van Green Day:

So make the best of this test, and don't ask why
It's not a question, but a lesson learned in time

Een bijzondere gelegenheid, aldus Aleks, die zelf "nog goed weet hoe zo'n dag voelt". Beelden van zijn muzikale optreden zijn terug te zien via de LinkedIn-pagina van de Busy Season Talks.

De beroepseed-sessie van 8 juli was de laatste voor de zomerstop. Op 26 augustus organiseert de NBA ook een zomerfestival voor jonge accountants.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.