Nieuws

Alliander, FMO en Philips genomineerd voor laatste editie Kristalprijs

Alliander, FMO en Philips zijn genomineerd voor de Kristalprijs, de prijs voor de beste mvo-verslaggeving. 2023 is het laatste jaar waarin deze prijs door het ministerie van EZK en de NBA wordt toegekend.

Alle 22 nominaties voor de Kristalprijs 2023 zijn beoordeeld door een panel van deskundigen en de Kristaljury. Naast de Kristalprijs is er dit jaar ook een eervolle vermelding voor het thema dubbele materialiteit in het jaarverslag.

De prijzen worden uitgereikt tijdens het Kristalevent, op dinsdagmiddag 28 november aanstaande in Amsterdam. Tijdens het programma wordt in drie workshops nader ingegaan op dubbele materialiteitsanalyses, circulariteit en de duurzaamheidsrichtlijn CSRD en het toezicht op naleving daarvan door de AFM.

Ook wordt teruggeblikt op de impact van de Transparantiebenchmark en de Kristalprijs op de verbreding en verdieping van jaarverslaggeving in de afgelopen decennia. Meer informatie over het programma en aanmelding is te vinden via nba.nl.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.