Nieuws

HLB, Koenen en PKF gaan verder als Newtone

Newtone is de nieuwe merknaam van de vorig jaar gefuseerde accountants- en advieskantoren HLB Witlox Van den Boomen, Koenen en Co en PKF Wallast.

In september vorig jaar werd bekend dat PKF Wallast zich aansloot bij de combinatie van HLB Witlox en Koenen. Een naamsverandering werd toen al aangekondigd. Enkele maanden eerder bereikten HLB en Koenen al overeenstemming over hun samengaan, daarbij geholpen door private equity-partij Avedon Capital Partners.

Samen hebben de drie kantoren inmiddels een omzet van 150 miljoen euro, 1100 medewerkers en dertien vestigingen. Daarmee staat Newtone in de top 10 van de Nederlandse accountantskantoren. HLB Witlox stond in de vorige editie van de bekende AV Top 50 (november 2023) nog op plek 13 in die ranglijst, Koenen op plaats 25 en PKF Wallast op 27.

Herkenbaarder

Volgens ceo Stephan Seijkens is het de ambitie van Newtone om "het leidende advies- en accountantskantoor voor ondernemerschap in Nederland te zijn". De nieuwe naam en merkidentiteit moeten daaraan bijdragen en zorgen voor meer herkenbaarheid van de geïntegreerde organisatie.

Newtone blijft onderdeel van het internationale HLB-netwerk van Witlox, dat meer dan duizend kantoren heeft in 157 landen en een wereldwijde nummer 8-positie. 

Klanten van Newtone worden persoonlijk geïnformeerd over de naamswijziging. Het nieuwe merk wordt daarnaast ook gelanceerd met een landelijke mediacampagne.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.