Nieuws

JMC Accountants en Belastingadviseurs sluit zich aan bij Alfa

JMC Accountants en Belastingadviseurs, een kleinschalig accountantskantoor uit Dronten, sluit zich aan bij Alfa. Vanaf september gaat JMC verder onder de naam Alfa Accountants en Adviseurs.

Toenemende complexiteit op het gebied van accountancy, payroll en wet- en regelgeving, snel veranderende marktomstandigheden en digitalisering vragen een steeds bredere kennis en deskundigheid, zo stelt het kantoor uit Dronten.

Daarom heeft JMC besloten om zich aan te sluiten bij een grotere organisatie, die toegevoegde waarde, continuïteit en kwaliteit lokaal kan aanbieden. Ook moet het kantoor in Flevoland zo aantrekkelijker worden als werkgever. JMC werd opgericht in 1998. 

Provincie

“Alfa is een landelijke organisatie, maar werkt decentraal vanuit meer dan 35 vestigingen”, aldus JMC-directeur Richard Onderberg. JMC herkent zich in de persoonlijke aanpak van Alfa richting klanten en medewerkers en in de duurzame visie.

Ook Alfa is blij met de uitbreiding van de organisatie door aansluiting van een nieuw kantoor in de provincie, stelt bestuurder Rob den Hollander. “JMC heeft een mooie klantenportefeuille en ambitieus personeel. Wij zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking voldoende mogelijkheden biedt voor Alfa om verder te groeien in het mkb en de agrarische sector.”

Aaff

Alfa heeft een netwerk van 35 vestigingen en 1200 medewerkers in Nederland en is onder meer actief voor de agrarische sector. Het kantoor kondigde in 2023 een fusie aan met ABAB, die medio juni heeft plaatsgevonden.

Dit jaar communiceren beide fusiepartners nog onder hun bestaande namen. Vanaf 2025 presenteren ABAB en Alfa zich onder de nieuwe naam aaff.  

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.