Nieuws

Accountantsberoep in ‘Van passie naar droombaan’

In het vijfde seizoen van een serie programma’s op RTL4, waarin mensen praten over hun droombaan, komt ook het accountantsberoep langs.

In ‘Van passie naar droombaan’ helpt presentatrice Dounia Rijkschroeff mensen met een passie om hun droombaan te verwezenlijken, aldus RTL.

In het programma onderzoekt een studente of de accountancy iets voor haar is. Daarvoor gaat ze onder meer op bezoek bij enkele accountantskantoren, bij universiteit Nyenrode en bij beroepsorganisatie NBA. Daar spreekt ze met accountant en NBA-ambassadeur Said el Ouazizi.

De NBA werkt aan het programma mee in het kader van 'Accountant Worden', de campagne voor scholieren en studenten. In het kader van die campagne werkt de NBA ook met een aantal ambassadeurs, die onder meer op scholen tijdens gastlessen vertellen over het accountantsberoep.

De betreffende aflevering van ‘Van passie naar droombaan’ wordt op zaterdag 23 juni om 17.00 uur uitgezonden op RTL4. De herhaling is een dag later, op 24 juni, op dezelfde zender om 13.30 uur.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.