Nieuws

Deloitte start met Deloitte Legal

Deloitte is per 1 januari gestart met juridische dienstverlening onder de naam Deloitte Legal.

Deloitte Legal is volgens het kantoor een aanvulling op het huidige brede palet aan professionele zakelijke dienstverlening van Deloitte die aansluit op veranderende klantbehoeften.

Frans Stibbe leidt Deloitte Legal. Stibbe was managing partner van DLA Piper Nederland en heeft diverse internationale rollen vervuld. "We hopen binnen afzienbare termijn Deloitte Legal te kunnen neerzetten als een klantgeoriënteerde, kundige en efficiënte juridische dienstverlener", aldus Stibbe.

"Met een geïntegreerde aanpak zullen we een sterk onderscheidend vermogen hebben ten opzichte van andere juridische dienstverleners. Zeker omdat we gebruik kunnen maken van de voorsprong die Deloitte heeft op gebied van innovatie, technologie en IT-automatisering en al het talent dat al in huis is. Deloitte signaleert dat juridische dienstverlening van groeiend strategisch belang is voor organisaties. De impact van juridisch advies op het nemen van beslissingen op het hoogste niveau neemt toe."

Daarnaast is bij Deloitte Legal Kris Ruijters gestart als M&A-partner. Ruijters komt van Boekel De Nerée en heeft eerder gewerkt bij AKD en Andersen.

Als derde partner is Michiel Lampe aangetrokken die als notaris bij van Heeswijk Notarissen en daarvoor bij AKD en Andersen werkzaam was. Hij zet zijn carrière voort binnen de Corporate-praktijk van Deloitte Legal.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.