Nieuws

NBA-voorzitter: 'Met elkaar de schouders eronder'

"Zet je schouders eronder en toon leiderschap", aldus NBA-voorzitter Marco van der Vegte. Hij reageert in de jongste editie van 'Vragen aan de voorzitter' onder meer op de ophef rondom de toetsing van steungelden door accountants.

De werkdruk in dit bijzondere busy season is hoog. Van der Vegte hoort "wisselende geluiden" over hoe het gaat. Het is vooral belangrijk om er voor elkaar te zijn en de goede moed erin te houden, meent hij.

Ook gaat de NBA-voorzitter in op een recente brief van minister Hoekstra aan de Tweede Kamer over het toezicht op accountants en het 'vliegurencriterium'.

Het interview met de NBA-voorzitter is te bekijken via Accountant.nl, NBA.nl, het YouTube-kanaal van de NBA en LinkedIn. Leden kunnen vragen indienen via vragenaandevoorzitter@nba.nl. Terugkijken van eerdere edities kan hier.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.