Nieuws

Deloitte's Cyber Intelligence Center officieel geopend

Op donderdag 30 juni is Deloitte's Cyber Intelligence Center in Den Haag officieel geopend. In dit sterk beveiligde, met state-of-the-art technologie uitgeruste, controlcenter heeft Deloitte haar cybersecuritydiensten ondergebracht.

Hier wordt realtime en 24 uur per dag gemonitord op cyberrisico’s en datalekken. Met dit center is Deloitte nu onderdeel van een wereldwijd netwerk aan cyber intelligence centers. De officiële opening werd verricht door Ingrid van Engelshoven, wethouder van de gemeente Den Haag en Mario van Vliet, chief operations officer bij Deloitte.

"Door de exponentiele groei van technologieën is naast beveiliging tegen cyberrisico’s, tijdige detectie en weerbaarheid belangrijker dan ooit. Het monitoren van cyberdreiging is een realtime-proces waarbij Deloitte uitgaat van een threat based-aanpak. Hierbij wordt gekeken naar actuele dreigingen zoals hackers, cybercriminelen, geheime diensten, bedrijfsspionage en zelfs terroristische acties die via het internet plaatsvinden. Om die reden bouwt Deloitte een wereldwijd netwerk van cyber intelligence centers waar vanuit de digitale kroonjuwelen van klanten worden bewaakt", aldus Deloitte.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.