Nieuws

Westeneng sluit zich aan bij Vallei Accountants

Westeneng Accountants + Adviseurs uit Barneveld sluit zich aan bij Vallei Accountants uit Woudenberg. Vallei Accountants, sinds kort actief in de gemeentemarkt, versterkt daarmee haar marktpositie.

Westeneng, opgericht in 1957, is vooral gericht op advisering in het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Vallei, opgericht in 2009, was ook al actief in agri en het mkb. Het kantoor kwam recent echter in het nieuws door het binnenhalen van controleopdrachten bij enkele gemeenten. 

Volgens oprichter Marfred de Leeuw van Vallei sluiten beide kantoren qua activiteiten en cultuur op elkaar aan: "Het voelt goed en het matcht goed". Vallei groeit door de aansluiting van Westeneng van circa dertig werknemers naar zo'n 65 mensen. 

Schaalvergroting is met name voor het werk in de publieke sector van belang, aldus De Leeuw. "Meer omvang en stabiliteit is belangrijk. Wij worden in die markt nog als junior speler gezien, daarom is een senior wel prettig." 

De Leeuw verwijst daarmee ook naar het recent door Vallei aantrekken van registeraccountant Arie Elsenaar, die in het verleden partner en Global Audit Leader Public Sector was bij Deloitte. Binnen Vallei zal hij zijn kennis en ervaring inzetten bij de bediening van de gemeentemarkt. Elsenaar adviseert het kantoor over het controleren van gemeenten en bij de aanbestedingsprocedures om nieuwe opdrachten in die markt te verwerven. 

Westeneng heeft eerder de online oplossingen Blinc en Focus in de markt gezet om real-time inzicht te bieden aan opdrachtgevers. De huidige vennoten van Westeneng blijven de komende jaren actief bij het kantoor betrokken. Gewerkt wordt vanuit beide vestigingen in Woudenberg en Barneveld.

 

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.