Nieuws

Vijfde TweetUp Tuacc bij NBA

De vijfde 'TweetUp' van Tuacc vindt plaats bij de NBA op 11 mei aanstaande. De bijeenkomst wordt door Tuacc georganiseerd in samenwerking met het NKCC (Nederlands Kenniscentrum van Commissarissen en Toezichthouders).

De bijeenkomst staat in het teken van de rol van de raad van commissarissen en de wisselwerking met de accountant. De relatie tussen accountant en commissaris is ook onderdeel van het Plan van Aanpak van de NBA. Kan de commissaris die zwaardere rol waar maken? 

Het NKCC heeft recent een manifest over de 'commissaris 3.0' uitgebracht. Tuacc zal hier de 'accountant 3.0' tegenover zetten. De bijeenkomst start met een debat tussen drie commissarissen en drie accountants uit het publieke, private en mkb-domein. Tijdens het debat worden rollen, verantwoordelijkheden, verwachtingen, wijze van communiceren en ambities besproken. Het debat staat onder leiding van Pieter de Kok. Na het debat wordt bezien welke actiepunten noodzakelijk zijn en waar het accountantsberoep mee aan de slag moet. 

Ontvangst voor deze bijeenkomst is vanaf 17.30 uur, het debat begint om 18.00 uur. Rond 20.30 uur is de afsluitende borrel gepland. 

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst via de website van Tuacc. Locatie is het kantoor van de NBA, Antonio Vivaldistraat 2-8 te Amsterdam.

Gerelateerd

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke werkdag (maandag t/m vrijdag) de laatste nieuwsberichten, opinies en artikelen in uw mailbox.

Bent u NBA-lid? Dan kunt u zich ook aanmelden via uw ledenprofiel op MijnNBA.nl.